Et hjemsted for plakatkunst

Ideen til Just Spotted startede med et impulskøb af 50 serigrafi-plakater på et amerikansk website. Bestillingen var afsættet, og i dag har Just Spotted vokset sig en del større.

Da vi efterhånden har fået mere end 100 kunstnere under vingerne, vil vi rigtig gerne skabe et unikt univers for både kunstnerne, men også for dig som handler her på Just Spotted.

Vi vil gerne give dig muligheden for at at lære kunstnerne bedre at kende og samtidigt blive inspireret af både dem og andre, som også køber deres plakater. Vi håber at vi kan formidle en masse inspiration, men også kan skabe mere fokus og tilskynde de kunstnere som arbejder på at skabe noget smukt.

Vi går op i kvalitet, både når det gælder de tryk vi sælger fra kendte danske kunstnere, men også de rammer, som vi uden tvivl synes er de lækreste på markedet. Vores rammer er nemlig med ægte glas og trærammerne er lavet af solidt egetræ, som perfekt kan indramme dine yndlingsplakater.

Har du en flot billedvæg derhjemme som du gerne vil dele med os og andre? Brug hashtagget #justspotteddk

Er du på udkig efter andet til boligen, kan du også besøge vores søstershop Moodings, hvor der mere end 10.000 produkter inden for møbler og boliginteriør.